Speciaal voor baby’s

 

Babyreflexologie

Babyreflexologie is een natuurlijke manier om het immuunsysteem te versterken, en verhelpt krampjes, lucht in de darmpjes, buikpijn, obstipatie, oorpijn, krijgen van tandjes, reflux (het teruggeven van melk) en een onrustig slaappatroon. Het is een zeer zachte techniek die toegepast kan worden bij baby’s vanaf vier weken tot peuters van drie jaar. De baby hoeft niet uit de kleren.

 

Cursus babyreflexologie

Babyreflexologie is voor de ouders eenvoudig uit te voeren. Je leert in drie opeenvolgende wekelijkse bijeenkomsten van een uur hoe je baby kunt ontspannen, kalmeren, de onderlinge band tussen ouder en kind versterkt en kleine kwaaltjes verhelpt zoals obstipatie, krampjes, lucht in de darmen, reflux, buikpijn, oorpijn, doorkomen tandjes, en slaapproblemen.

• Week 1: Slapen en geruststelling
• Week 2: Spijsvertering
• Week 3: Weerstand

Je kunt deze techniek op elk moment en overal toepassen, bijvoorbeeld in de wachtrij bij de kassa, in een restaurant, en op vakantie. Het is een leuke medicijnvrije manier om de band met je kindje te versterken. Je ontvangt ter ondersteuning een kaartje met alle reflexzones. Kosten € 65,- bij minimaal drie deelnemers.