Therapeutisch behandelingen
voor een sterker lichaam

Tijdens het eerste bezoek en kennismaking brengen we de klachten in beeld en wordt een behandelplan opgemaakt. Voor een optimaal resultaat zijn meestal zo,n 6 a 10 behandelingen nodig.

Een Therapeutische behandeling is geen vervanging van de Reguliere geneeskunde.

Er zijn in de praktijk diverse behandelmogelijkheden en veelal worden deze gecombineerd voor een optimaal resultaat.

 

Behandeling voor Kinderen

Kinderen reageren meestal heel goed en snel op de Voetmassages. Het valt op dat kinderen naast de verbetering van lichamelijke klachten ook Emotioneel beter in hun vel gaan zitten. De handeling van kinderen is korter dan voor volwassenen.  Er zijn  o.a. goede resultaten te behalen bij ADHD en Dyslectie, bedplassen, angst, zelfvertrouwen.

 

Zenuw Reflexologie

Specifieke vorm van Reflexologie waarbij zenuwstructuur direct beïnvloed kan worden. Elk punt heeft een rechtstreekse invloed op één bepaalde zenuw of zenuwstructuur en de daaraan vasthangende weefsel. Veelal mensen met Neuropolypathie of veel pijn kunnen hierbij verlichting ervaren.

 

Tuinamassage

Een krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaamsmassage die spieren, bindweefsel en lymfestelsel in beweging zet, het zelfgenezend vermogen stimuleert en verkwikkend werkt. Deze diepere massage met roterende bewegingen tijdens de druk is een techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij kunnen nog extra technieken worden ingezet zoals Cupping, Moxa of Guasha.

 

Indiase hoofdmassage

De wereld om ons heen stelt ons voortdurend bloot aan allerlei prikkels en indrukken van buitenaf. Een teveel aan indrukken veroorzaakt stress en spanning die een drukkend gevoel op het hoofd kunnen geven. Wanneer hoofd, nek en schouders gemasseerd worden, verminderen de stress en vermoeidheid, en verbeteren de concentratie en de slaap.

 

Dorntherapie

Deze zachte wervel- en gewrichtsbehandeling is een effectieve methode tegen klachten die samenhangen met de wervelkolom, rug, ischias, nek, spit, hoofdpijn. De basis ligt in de correctie van het beenlengteverschil, dat ervoor zorgt dat het bekken en vervolgens de wervelkolom weer recht komen te staan.

 

Breussmassage

De tussenwervelschijven beschermen de zenuwen. Doordat het lichaam steeds weer cellen vernieuwt, blijven deze schijven in een goede conditie. Degenerende tussenwervels worden vrij gemasseerd en gevoed met een speciale olie die de celvernieuwing stimuleert.

 

Vitaliteitsmassage

Dit is de meest toegepaste voetmassage in China om je fit en vitaal te voelen en om te zorgen dat de energie (Qi) blijft stromen. Dit draagt bij aan het voorkomen van ziektes en zorgt ervoor dat u tot op hoge leeftijd energiek en gezond blijft.